SMARTWATCH SMARTBAND M6 Bluetooth til Android og iOS

Blå

€ 33,40
€ 11,94

SMARTWATCH SMARTBAND M6 Bluetooth til Android og iOS

Applikationen, der forbinder smartbåndet med telefonen, er gratis at downloade og hedder FitPro. Takket være applikationen får vi: muligheden for at ændre urskivens udseende til næsten 40 mønstre og muligheden for at uploade dit eget billede som baggrund for displayet.

Et armbånd til dig, der gerne vil have styr på de vigtigste hjertemålinger, såsom blodtryk og puls, og samtidig gerne vil have et moderigtigt, moderne armbånd med urfunktioner som dato, klokkeslæt osv. Derudover er der er moderne funktioner som søvnovervågning, skridttæller, SMS-beskeder og indgående opkald. Dette er blot nogle af smartbåndets funktioner, resten er listet nedenfor i tilbuddet. Det er et godt valg for atleter og folk, der ønsker at kontrollere deres daglige aktiviteter. Et smartband er en god mulighed til hverdagsbrug. Pandebåndets design er velegnet til at gå ud i enhver situation. Bandet har f.eks. pulsmåling, antal skridt, tilbagelagt distance eller måling af forbrændte kalorier, som vil hjælpe os med at nå vores daglige mål. Båndet er yderst behageligt at have på, det profilerede gummibånd passer perfekt på håndleddet.

Smartband M6 er en fortsættelse af den populære tidligere bedst sælgende model M5. M6-model har flere funktioner og er teknisk bedre

Fordele:

Håndledssensor (pulsmåler, pulsoximeter, blodtryksmåler) - Den optiske håndledssensor giver dig mulighed for at overvåge din puls, blodtryk, uden at skulle bære en rem med en sensor på brystet. Du kan styre din puls 24 timer i døgnet, intensiteten af ​​træningen, brugeren får en præcis pulsmåling under en given fysisk aktivitet. Resultaterne vises på enheden og i applikationen, hvor de også er gemt.

Fuld kompatibilitet med Android- og iOS-systemer - Efter at have parret båndet med en smartphone ved hjælp af en applikation, der er gratis og kan downloades fra Google Play eller App Store, har vi adgang til analyser, statistik, rapporter og data om sportsaktiviteter, søvnkvalitet rapporter, pulsrapporter, blodtryks- og iltrapporter. I applikationen kan vi oprette og gemme en brugerprofil.

Vandtæt og støvtæt hus - Dette betyder, at huset til dette bånd er i stand til at modstå stænk, dvs. kortvarig kontakt med vand (må ikke nedsænkes i vand)

Hurtigt og nemt remskift - Det er ikke noget problem, der skal ikke værktøj til for at skifte rem. Bare fjern modulet, og du er færdig. Vælg din favorit remfarve eller skift stropper, så de passer til dit humør eller outfit.

Uret ser meget flot ud på både dame- og herrehænder.


1
+
Add to basket
Prices are incl. VAT

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende