JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40

Adamma Shaggy Tæppe Grå 280x380 cm

2.455,00 kr.
2.399,00 kr.
Adamma Shaggy Tæppe Grå 280x380 cm  Afhentes i Horsens - For fragt skriv - det kan lade sige gøre men tæppe skal foldes pga størrelse - Folde mærker forsvinder efer ca 7 dage 

Føl-god komfort til dit hjem!
Med det ensfarvede mikropolyestertæppe kan du skabe en hyggelig chill-out-zone, hvor du kan slappe af.
Takket være dens fine, men bløde luv med en højde på 14 mm, sikrer den en hyggelig fornemmelse og forkæler dine fødder ved hver berøring.
Varme pastelfarver, blød petrol, stærk bordeaux, elegante gråtoner eller naturlige nuancer: Vores mikrofibertæpper fra Softshine-kollektionen kan kombineres med mange forskellige boligkoncepter og vil med garanti finde en plads i opholdsstuen, spisestuen, soveværelset eller gang. De er også velegnede til meget brugte rum.
Afslapning er også kvalitetsmæssigt garanteret: Maskinfremstillet af 100 % mikropolyester, højluvet tæppet består af slidstærke syntetiske fibre, der næsten ikke absorberer fugt og derfor er nemme at pleje. Derfor er rengøring med en fugtig klud eller svamp muligt. Ydermere kan tæppet støvsuges med en støvsuger uden børstehoved. Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100 godkendelsesmærke, det er blevet testet for skadelige stoffer. Tæppet kan også uden videre bruges med gulvvarme.
Uanset om det er et visuelt tiltalende farvestænk i stuen, et hyggeligt sengetæppe i soveværelset eller et varmende gulv i læsehjørnet - det højluvede tæppe sætter smukke accenter og skaber en hjemlig stemning.
Detaljer:

enkeltfarvet højluvet tæppe
maskine lavet af 100% mikropolyester
meget fin, men dog blød luv
Totalvægt på cirka 1,95 kg/m²
Pælehøjde på ca 14 mm
forbundet hele vejen rundt (afgrænset)
Tekstilbagside lavet af jute
slidstærkt, holdbart og velegnet til gulvvarme
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

764831568558 ziem

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende