JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Acker 120x170 cm tæppe

799,00 kr.
499,00 kr.

Disse trendy Frisé-tæpper er ekstravagante og moderne og minder om abstrakte, kunstneriske malerier og skaber således en usædvanlig trendy atmosfære. De usædvanlige farveforløb med sarte pastelfarver og det plettede brugte udseende gør tæpperne unikke og giver enhver indretningstilstand noget bestemt! De abstrakte mønstre inviterer dig til at drømme og kan kombineres i forskellige farver - hvilket gør dit yndlingsrum endnu mere individuelt!


De letplejelige, elastiske tæpper med kort bunke er lavet af 100% robust polypropylen. Det slidstærke materiale er farveægte, let at rengøre og imponerer med sin høje kvalitet og intense pastelfarver. Takket være Frisé-overfladen er tæpperne også modstandsdygtige over for fodspor og egner sig godt til områder med høj trafik. Vejning 2.Materiale: 100% polypropylen

Pælehøjde: 12 mm / vægt: 2.555 g / kvm

Robust / let at passe

1
+
Tilføj til kurv

4061981067624

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende