Fancy Sort/Atracit Tæppe 200x290 cm

1.549,00 kr.
1.199,00 kr.

Fancy Sort/Atracit Tæppe 200x290 cm

2 kg/m² totalvægt

12 mm total højde

Ensfarvet fladt tæppe, der passer til enhver bolig og stil

med et høj-lav mønster (3D-effekt) sætter den visuelle accenter

letpleje, robust, testet for skadelige stoffer og holdbar

"Fancy" tæppet behøver ikke meget for sit store udseende: det enkle design i en trendy farvetone gør det kortluvet tæppe til stjernen i atmosfæren. Det specielle ved det: Takket være produktionen ved hjælp af cut & loop-processen skabes et høj-lav mønster i et chevron-look, som giver det moderne tæppe et elegant blikfang. Det monokrome fladluvet tæppe kan integreres i ethvert boligmiljø. Hvad enten det er som dekorativt tilbehør i stuen, en hyggelig gulvsmiger i læsehjørnet, sengetæppe i soveværelset, børnetæppe i legeværelset eller tæppeløber i gangen. Tæpper fra denne kollektion er maskinfremstillet af 100 % polypropylen/blød friseé og er takket være deres bløde fornemmelse behagelige at gå på. Takket være de glamourøse egenskaber ved det anvendte Frizeé-garn, flimrer tæpperne i forskellige farveintensiteter afhængigt af lysforholdene og synsvinklen. Kanterne er beskyttet mod flosser med deres integrerede sammenkobling. Overfladen er slidstærk og alligevel smidig, så udseendet og fornemmelsen forbliver det samme selv ved hårdt brug. Velegnet til gulvvarme, de ensfarvede tæpper kan nemt rengøres med en støvsuger eller en fugtig klud og skånsomt rengøringsmiddel. Med indretnings-allrounderen vinder du et hyggeligt tilbehør til dit hjem og sikrer dig samtidig et godt blikfang.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

4260745223201 kamrol

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende