Bina håndtuftet bomuldstæppe med diamantmønster og frynser 120x180 cm

745,00 kr.
349,00 kr.
Varenummer: DEL0REA13-162

Bina håndtuftet bomuldstæppe med diamantmønster og frynser 120x180 cm


detaljer

Dette tæppe imponerer med sin bløde luv og design inspireret af traditionelle berbertæpper: fine linjer, sarte farver og legende frynser giver det traditionelle mønster et moderne touch. Med sit subtile look kan dette tæppe også kombineres på en række forskellige måder med forskellige interiørstile.


Farve

Beige toner


Vær opmærksom på, at håndtuftede tæpper fremstår lysere eller stærkere i farven afhængigt af lyset og den retning, luven er placeret i.


Dimensioner

B 120 cm, L 180 cm

Luvhøjde: 1 cm


Vores tip: Tæpper købes ofte for små, så vi anbefaler at måle pladsen til dit nye tæppe nøje.


materiale

Luv og bagside: 100% bomuld, GRS-certificeret


Fremstillingsmetode

Håndtuftet


Velegnet til gulvvarme

Ja


Tips

Dup mindre pletter så hurtigt som muligt med en fugtig klud. Undgå at gnide for ikke at arbejde pletten dybere ind i stoffet.


Vi anbefaler at bruge et tæppeunderlag på glatte gulve.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

4099983013509 A1-1

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende