JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.bigoutlet.dk 
www.bigoutlet.dk ejes af BigOutlet.dk / Tiki Trade, CVR-nr. 40339353, adresse Ormhøjgårdvej 23, 8700 Horsens / Denmark, tlf. +4561982004, e-mailadresse info@bigoutlet.dk. 

Aftalerne indgås på dansk. 

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.bigoutlet.dk . Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret. Betaling og levering

Vi modtager betaling med Kontanter, bank overførsel eller MobilePay  Anyday, Dankort, Google Pay, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet og bankoverførsel. 

Beløbet sendes før varen afsendes, eller man betaler ved afhentning. 

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre sender vi information til dig hurtigst muligt, da du skal ikke betale for denne vare. 

Benyttes et internationalt betalingskort (som for eksempel Visa eller Mastercard) vil ordrebeløbet blive reserveret på din bankkonto med det samme. I tilfælde af en annullering, vil reservationen af beløbet typisk blive ophævet/frigivet efter 1-2 bankdage. Nogle banker kan dog bruge op til 30 dage på at ophæve en reservation

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform. 

Vi afsender varen 1-4 dage efter dit køb. Vi leverer til hele Europa – pris for fragt udenfor DK aftaler man personligt


Returfragt

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en køb aftale kun hvis der er en fej ved produkt som er ikke oplyst i annonce inden for 14 dage 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. 

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten 

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til BigOutlet.dk / Tiki Trade, Ormhøjgårdvej 23, 8700 Horsens / Denmark, +4561982004, info@bigoutlet.dk. 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular 
fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen. 
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

Som outlet buitk med meget lave priser giver vi 30 dage garanti på alle vare solgt igennem vores webshop www.bigoutlet.dk 


Returnering af varen og returomkostninger 

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Ormhøjgårdvej 23, 8700 Horsens / Denmark uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. 

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Du skal selv betale for returnering af varen. 

Vi kan godt arrangere returfragt af købte aktiviteter - men normalt koster det mere end at lave det selv.
Hvis vi skal arranger returfragt fra jeres adrasse eller pakkeshop koster det som minimum 150 kr.  


Alle pakke som er ikke afhentet i pakkeshop og kommer tilbage til os vil have et gebyr på returfragt.
Priser for shop return kan du se her

Nationale priser  0-1 kg  1-5 kg  5-10 kg 10-15 kg  15-20 kg
ShopReturn 65 kr. 79 kr. 108 kr.  163 kr.  190 kr. 


Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse 

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger 
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. 
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

Afprøvning af varen og emballage 

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. 
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. 
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen eller den som vi har leverer vare til dig. 
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

Andet

Der kan være små variationer i størrelser af tæpper. 
For eksempel 160x230 kan faktisk komme i 159x231cm / 162x227 cm
Det er max 5% forskel af den oplyste mål.

På grund af forskelle i belysning og skærme, kan faktiske farver og finish afvige lidt fra det, der vises online

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende

Hvad er en bestillingsvare?


BigOutlet.dk Databeskyttelseserklæring

Generelt

Denne privatlivspolitik omhandler vores behandling af persondata og beskriver, hvordan BigOutlet indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine persondata.

Dataansvarlig

BigOutlet er ansvarlig for de persondata, vi modtager via vores hjemmeside.

Hvilken type persondata indsamler vi?

Vi indsamler den type persondata, der er nødvendige for at kunne levere de produkter eller tjenester, du har efterspurgt eller bestilt. Dataindsamlingen sker eksempelvis, når du foretager et køb, tilmelder dig vores nyhedsbrev, kontakter vores kundeserviceafdeling eller benytter vores hjemmeside.

Vi indsamler følgende persondata:

- Kontaktoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail

- Oplysninger om køb

- Betalings- eller kort oplysninger

- Personlige præferencer inklusive din ønskeseddel samt markedsførings- og cookiepræferencer.

Når du interagerer med vores hjemmeside, indsamles der automatisk visse informationer fra din enhed eller webbrowser. Du kan læse nærmere om dette i afsnittet ”Cookies”.

Hvad anvender vi dine persondata til?

Persondataene anvendes til følgende formål:

Til at opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde, såsom gennemførsel af køb, levering af varer, fakturering og support efter køb.

Til at udsende informationer og markedsføringstiltag per post, e-mail, SMS samt telefon for BigOutlet.dk varer og ydelser.

Til at bedømme, hvilke betalingsmetoder vi kan tilbyde dig, eksempelvis via kreditvurderinger.

Til at forbedre vores kundetilbud gennem videreudvikling af ydelser, produkter og funktioner.

Til at forhindre bedrageri.

Til at efterleve gældende lovkrav, herunder regnskabsloven.

Oplysningerne kan også udgøre et grundlag for analyser, markedsføringsundersøgelser, statistik, opfølgning samt forretnings- og metodeudvikling, der relaterer til køb af varer.

Deling af persondata

Vi kan vælge at dele dine persondata med følgende parter:

Tredjepartsleverandører, som behandler persondata for BigOutlet.dk økonomi, såsom at administrere kreditkort og betalinger, fragt og leveringer, distribuering af e-mails, udarbejdelse af analyser, administration af produktreklamer samt administration af visse ydelser og funktioner. Når vi anvender tredjepartsleverandører, indgår vi altid en aftale, som sikrer, at de opfylder deres forpligtelser i forhold til håndtering af persondata.

Andre tredjeparter i den udstrækning, det kræves for at: (i) følge en henstilling fra en myndighed, domstolsbeslutning eller lov, (ii) forhindre ulovlig brug af vores hjemmeside eller overtrædelser af brugervilkår for vores hjemmeside og politik, (iii) forsvare os mod tredjepartskrav og (iv) bidrage til bekæmpelse af svindel eller udredning (f.eks. om varemærkeforfalskning og piratkopiering).

Tredjeparter, hvor du har givet dit samtykke.

Der kan også ske en overdragelse af persondata, hvis vi vælger at sælge eller overlader hele eller en del af vores virksomhed eller aktiver. Det samme gør sig gældende i tilfælde af en omorganisering, opsplittelse af virksomheden samt opløsning eller likvidation.

Så længe opbevarer vi dine persondata

Vi opbevarer dine persondata, så længe det er påkrævet for at opfylde de formål, som er beskrevet i denne privatlivspolitik (bemærk, at en længere opbevaringsperiode i visse tilfælde kan være påkrævet i henhold til den gældende lovgivning). Persondata, der relaterer til produktkøb, opbevarer vi for at opfylde vores juridiske forpligtelser, såsom de generelle vilkår i forbindelse med købeloven samt til garantiformål.

Dine rettigheder

Du har ret til at få:

- Udskrevet en elektronisk kopi, der viser dig de persondata, vi har lagret om dig i vores system.

- Korrigeret dine persondata, hvis de er ufuldstændige eller ukorrekte.

- Slettet eller begrænset omfanget af dine persondata under visse omstændigheder i henhold til den gældende lovgivning. Disse rettigheder er ikke absolutte. Hvis vi ​​har modtaget dit samtykke til behandling af dine persondata, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dette.

Hvis du vil have en kopi af dine persondata eller påberåbe dig nogen af de andre rettigheder, bedes du venligst kontakte os skriftligt på info@bigoutlet.dk

Ydelser fra tredjepart

Vores hjemmeside gør, at du kan interagere med en mængde andre digitale produkter og tjenester. Eksempelvis kan vores hjemmeside integreres med tredjepartsenheder vedrørende aktivitetssporing, sociale netværk og andre digitale tjenester.

Vores hjemmeside kan linke til andre (tredjeparts) hjemmesider af komforthensyn eller oplysende formål. De hjemmesider, der linkes til, har deres egne privatlivsbestemmelser eller privatlivspolitikker, som vi opfordrer dig til at gennemgå. Såfremt disse hjemmesider eller apps ikke ejes eller kontrolleres af os, tager vi ikke ansvar for indholdet eller brugen af disse hjemmesider, samt hvordan de håndterer persondata.

Cookies

BigOutlet.dk indhenter oplysninger, som kan indeholde persondata fra din webbrowser, når du anvender vores hjemmeside. Vi anvender cookies og pixeltags til at indsamle denne information, som kan indeholde følgende:

- IP-adresse

- Cookieidentifikatorer, cookieinformation og information om, hvorvidt enheden har software adgang til specifikke funktioner

- Unik identificeringsenhed og type af enhed

- Domæne, webbrowser og sprog

- Operativsystem og systemindstillinger

- Land

- Tidligere besøgte websider

- Information om din interaktion med vores hjemmeside

- Adgangstidspunkter og refererende hjemmesider.

Tredjeparten kan også indsamle information via hjemmesiderne via cookies, plug-ins fra tredjeparter og widgets. Disse tredjeparter indsamler data direkte fra din webbrowser, og behandlingen af disse oplysninger omfattes af deres egen fortrolighedspolitik.

Vi anvender cookies til at spore vores kunders brug af hjemmesider og til at forstå vores kunders præferencer (såsom land og valg af sprog). Dette gør det muligt for os at tilbyde bedre ydelser til vores kunder og herigennem forbedre deres online oplevelse. Vi anvender også cookies til at modtage aggregeret data om hjemmesidetrafik og hjemmesideinteraktion for at identificere trends og indhente statistik, så vi kan forbedre vores e-handel.

Du kan vælge ikke at acceptere brugen af cookies.

Du kan bruge vores hjemmeside fuldt ud, selvom du kun accepterer session cookies.

Hvis du ikke accepterer nogen cookies overhovedet, kan du ikke bruge vores hjemmeside fuldt ud:

- Du kan læse information

- Du kan kigge på produkter, se priser og relateret information

- Du kan ikke lægge produkter i indkøbskurven

- Du kan ikke bestille varer

Ændringer i vores privatlivspolitik

Lov og praksis kan ændre sig løbende. Hvis vi ​​opdaterer vores privatlivspolitik, offentliggør vi ændringerne på vores hjemmeside. Hvis vi foretager større ændringer i forhold til måden, hvorpå vi behandler dine persondata, vil du modtage en meddelelse. Er det juridisk nødvendigt, vil du blive bedt om at give dit samtykke, inden sådanne ændringer gennemføres. Vi opfordrer dig til at gennemlæse vores privatlivspolitik.

Denne privatlivspolitik blev senest ændret den 19/04/2023.


Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende