Prices are incl. VAT

Eureka AK9 Batteristøvsuger med LED-display, støvsuger trådløs 350W - Udstillingmodel

Udstilling model - UDEN WALL MOUNT - uden vægbeslag

899,00 kr.
499,00 kr.

Eureka AK9 Batteristøvsuger med LED-display, støvsuger trådløs 350W, stærk sugeevne, 2-i-1 letvægts støvsuger dyrehår med op til 50 min, ideel til hårde gulve tæppe dyrehår

  • 【Kraftig sugekraft】Eureka AK9 støvsugeren har en 350W børsteløs motor og 24KPa sugeevne for ultrastille og kraftig rengøring af tæpper og hårde gulve.
  • 【50 minutters driftstid og aftageligt batteri】AK9-støvsugeren drives af et 7-cellet lithium-aftageligt batteri, der giver op til 50 minutters uafbrudt levetid til grundig rengøring af huset / 50 min eco mode / 25 min Standard / 8 min boost 
  • 【Bekvem rengøringskontrol med alt-i-en LED-display】Denne støvsuger har et LED-display med 3 rengøringstilstande: øko, standard og boost. Det giver også feedback i realtid om rengøringsevne. LED-forlygten oplyser svært tilgængelige områder, hvilket gør det nemt at rengøre hvert hjørne af dit hjem.
  • 【5-trins cyklonfiltreringssystem】Dette system isolerer støvpartikler og renser luften, reducerer tilstopning af støv og beskytter motoren i længere batterilevetid.
  • 【5 i 1 ledningsstøvsuger】Eureka AK9 5-i-1 kabelstøvsuger: dysespids, forlængerslange og beslag medfølger. Ideel til hårde gulve, fliser, laminat og tæpper.

Item number: LPNHK118778619
Unfortunately, the variant cannot be bought, as there are no more in stock

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende