Prices are incl. VAT

Ring Light / Ring Lys LED - Dæmpbar 26 cm SORT/HVID

Hvid

349,00 kr.
129,00 kr.

Ring Light / Ring Lys LED - Dæmpbar 26 cm med 3 forskellige lysindstillinger og 10 niveauer 

SORT eller HVID

【Professionelle ringlys】 3-i-1-designet kombinerer justerbart stativ, smartphoneholder og aftagelig Bluetooth-fjernbetjening. Smartphoneholderen er velegnet til telefoner med en bredde på 6,5 til 10,5 cm. Du kan justere den for at finde den perfekte belysning og fremhæve skønheden ved det motiv, du optager eller filmer, uanset om det er en anden eller dig selv!

【Sikker lyskilde】 Som blogger skal du udsætte dig selv for lys flere timer om dagen. Du kan være bekymret for dine øjnes helbred. LED er en lyskilde, der er anerkendt for øjensikkerhed. LED skønhedslyset med en farvetemperatur på 3200 til 6500 K og et blødt ABS-lysfilter afbøder skader på dine øjne. Lav varmeafgivelse, ingen UV eller infrarød stråling, sikker at bruge.

【Vis dit bedste】 Som den bedste partner for youtubere, Facebook, fotografer, makeupartister, kan denne LED-lysring hjælpe dig med at tiltrække flere følgere og smage ved at forbedre din hud. Skønhedsringlampen giver blød, næsten skyggefri belysning. Dette hjælper med at fjerne ujævnheder i huden og giver dit motivs ansigt et friskt og rent udseende.

【Bred vifte af applikationer】 Brug en stående lampe ved siden af ​​din seng til at læse eller i stuen til at lyse op om natten. Den er også perfekt til dine yoga- eller fitnessvideoer. Arbejd som bordlampe til din makeup eller enhver anden online undervisning, du skal færdiggøre på skrivebordet. LED Ring Light er perfekt til professionelle makeupartister, fotografer, YouTube-indholdsskabere, videobloggere, frisører, selfie-elskere.

【Justerbare lys】 LED-lysdesignet med 10 justerbare lysstyrkeniveauer og 3 lystilstande efter eget valg. Under forskellige lysforhold giver dæmpningsfunktionen dig mulighed for at justere intensiteten af ​​boosterlyset for at tilpasse sig forskellige optagelsesforhold. Juster let lysstyrken fra 1 % til 100 %. USB-porten kan bruges med flere enheder. Du kan bruge det når som helst og hvor som helst.

1
+
Add to basket

X00167HYS5 X00167HYSF

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende