Priser er inkl. moms

Akku borehammer - boremaskine - akku skruetrækker

925,00 kr.
499,00 kr.

Akku borehammer - boremaskine - akku skruetrækker


Som en kendt tv-håndværker plejede altid at sige: "Mere kraft"! Og det er præcis, hvad den batteridrevne borehammer fra Schwartzmann tilbyder! Med en hastighed på 0-900 rpm og en slaghastighed på 0-5000 rpm borer dette praktiske kraftcenter huller i alle tænkelige materialer såsom stål, træ og beton. Uanset om du er professionel eller hobbyist, er denne pålidelige borehammer ved din side til ethvert byggeprojekt! Især det trådløse arbejde forstår at overbevise, ikke mere kabelrod! Og takket være hurtigopladeren er batteriet klar til brug igen inden for 1 time! Sådan arbejder du effektivt! Når arbejdet er færdigt, kan Schwartzmann-borehammeren blot gemmes væk i sin praktiske og stabile kuffert, hvor den afventer næste brug.


Ved første øjekast


Spænding: 18V

Hastighed: 0-900MIN-1

Slaghastighed: 0-5000MIN-1

Batterikapacitet: 15000mAh

Maks. skæredybde: 8MM (stål), 13MM (træ), 10MM (beton)


1
+
Tilføj til kurv

5407004746098

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende