Priser er inkl. moms

Altan terrasse udendørs Scandi design Tæppe diamant mønster Robust, størrelse: RUNDT Ø160 CM

899,00 kr.
549,00 kr.

Bring skandinavisk esprit til din altan eller terrasse. De trendy indendørs og udendørs tæpper puster glædeligt liv ind i hvert kedeligt udendørs område og krydrer hvert betongulv i stil. Uanset om det er i simpelt gråt og sort eller i lys turkis eller sennepsgul - med denne kollektion er der en variant til ethvert levende koncept og enhver smag. Det karakteristiske diamantmønster giver tæpperne en klar orientering og i kombination med det trendy brugte look gør dem drømmende tilbehør til hjemmet.


Ud over det vidunderlige udseende bringer de korte bunke tæpper med den to millimeter høje bunke ukompliceret, hyggelig komfort og inviterer dig til at gå barfodet på en afslappet og ubekymret måde. Fremstillet af 100% robust polypropylen imponerer stofferne også med deres holdbarhed og modstandsdygtighed. På grund af deres vejrbestandighed og farvefasthed er de lavet til altanen eller terrassen!


* Når det er vådt og meget fugtigt, skal du lade tæpperne tørre og luftes ud på et tørt, overdækket sted på trods af vejrbestandige materialerMateriale: 100% polypropylen

Pælehøjde: 2 mm / vægt: 1.413 g / kvm

Robust / let at pleje

1
+
Tilføj til kurv

4061981080609
B2-3-120
B2-3-L00352114

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende