Priser er inkl. moms

Anime Børnetæppe 140x200 cm

549,00 kr.
499,00 kr.

Anime Børnetæppe 140x200 cm

Dette tæppe bringer sjov og leg ind på børneværelset!

Søde motiver og bløde farver giver børnetæppet fra vores Anime-kollektion en helt særlig charme. Det børnevenlige tæppe er lige velegnet til drenge og piger og bliver det magiske omdrejningspunkt i legerummet.

Udsmykket med legende mønstre opfordrer børnetæppet til at boltre sig og boltre sig og skaber med sin behageligt bløde luv en hyggelig atmosfære til at slappe af og slappe af.

Derudover har legetæppet den geniale egenskab, at det anvendte garn afhængig af lysforholdene skinner i forskellige farveintensiteter.

Kun det bedste for de mindste! Børnetæppet er maskinfremstillet af højkvalitets polypropylen/friseé-garn og er testet for skadelige stoffer med Oeko-Tex Standard 100-mærket. Med sin integrerede, farvekoordinerede syning er tæppet beskyttet mod at flosse på alle sider. Overfladen er slidstærk, nem at pleje og alligevel kælen. Så intet står i vejen for selv den vildeste tumlen på børneværelset. Velegnet til gulvvarme, kan kortluvet tæppe nemt rengøres med en støvsuger eller en fugtig klud.

Ved udlægning af tæppet kan det virke let bølget på grund af at det er rullet sammen. Efter kort tid lægger han sig ud. Du kan fremskynde processen ved at vikle tæppet op igen i den modsatte retning.

Børnetæppet med et kærligt mønster sætter de små i en opdagelsesånd og gør hjemmelegen til en oplevelse.


1
+
Tilføj til kurv

4260679084374 b2-2-L00273128

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende