⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️

OBS. FERIE LUKKET DEN 18 og 19 April 2024
alle ordre blive ekspederet den 22-04-2024

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bomuldstæppe Tanya 160x230 cm Lysegrå

1.425,00 kr.
799,00 kr.

Bomuldstæppe Tanya 160x230 cm Lysegrå

Bomuldstæppe Tanya 160x230 cm

Ensfarvet bomuldstæppe med vævede, harmoniske tone strukturelle striber og frynser på de korte sider. Et klassisk bomuldstæppe, der passer lige godt i køkkenet, børneværelset, gangen og bryggerset. TANYA bringer farve til rummet og giver hele rummet et nyt look. Frynser længde 8 cm. Tykkelse 5 mm.


Jotex samarbejder med Better Cotton for at forbedre bomuldsavl på verdensplan. Better Cotton er en international non-profit organisation, der uddanner bomuldsbønder i mere bæredygtigt bomuldsdyrkning, mere effektivt vandforbrug og mindre brug af pesticider. Better Cotton forbedrer de sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønder. Ved at vælge vores bomuldsprodukter støtter du vores investering i Better Cottons mål. Better Cotton er baseret på et massebalancesystem og kan ikke fysisk spores til slutprodukterne.

Læs mere om Better Cotton på

bettercotton.org/learnmore


Materiale: 100% bomuld.

Størrelse: Vælg en størrelse, når du bestiller.

Vedligeholdelsesinstruktioner: Håndvaskes ved 30° eller renses.

Tip: Læg en STOPP anti-skrid måtte under tæppet for at holde tæppet på plads.

DEQ21JOT94534-166602 gora

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende