Priser er inkl. moms

BS116 bluetooth højtaler

RØD

199,00 kr.
79,00 kr.

NN BS116 er en lille, 2-vejs, bærbar Bluetooth-højttaler, der giver dig mulighed for at lytte til musik, radio eller andre typer lydmateriale, uanset hvor du er. Enheden kan arbejde med en bærbar computer, hjemmebiograf, karaoke eller MP3-afspiller samt en mobiltelefon eller smartphone. Det kan også afspille selve lyden fra en pendrive ved hjælp af USB-porten eller fra et TransFlash-kort (microSD). Denne trådløse Bluetooth-højttaler har også en AUX-port, der yderligere udvider sine forbindelsesmuligheder.


NN BS116-højttaleren er udstyret med et batteri, takket være hvilket det kan arbejde kontinuerligt i op til 6 timer. Betjeningen sker via 4 knapper, hvilket gør det let og meget intuitivt. En speciel rem integreret med søjlehuset giver dig mulighed for at fastgøre højttaleren til en rygsæk eller hænge den et sted, der passer dig bedst. Sættet inkluderer også et USB-kabel og et AUX-kabel.


type: bærbar trådløs højttaler

Karakteristika: tovejs

Effekt: 3W

Impedans: 4Ω

Frekvensrespons: 40 Hz - 20 kHz

SNR:> 70 dB

Kommunikation: Bluetooth, AUX

Bluetooth: 3.0

Eksterne minder: TF (microSD), USB

Afspiller: MP3, FM-radio

Batteri: lithium

Kapacitet batteri: 420 mAh

Arbejdstid: 4-6 timer

Effektiv afstand: 8m

Opladningsspænding: DC5V

Husmateriale: plastik

Mål: 13 x 7,4 x 7,4 cm

Vægt: 0,3 kg

1
+
Tilføj til kurv

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende