Priser er inkl. moms

Buckley Tæppeløber Grå 70x250 cm

799,00 kr.
399,00 kr.

Bekend din pastelfarve! Disse indendørs tæpper er farverige og muntre og fremkalder en livlig, indbydende atmosfære i dine fire vægge og giver dit yndlingsværelse en hyggelig atmosfære. Disse moderne tæpper, der holdes i forskellige muntre pastelfarver, kan kombineres på mange måder og virkelig passer på ethvert gulv. Uanset om de har en trendy kant, et stilfuldt geometrisk mønster eller et blomsterudseende - tæpperne er hjemlige iøjnefaldende. Lad dig inspirere af pastelfarverne!


De letplejelige tæpper med kort bunke er lavet af 100% polypropylen og er særligt robuste og lette at rengøre. Det slidstærke materiale er ekstremt modstandsdygtigt, farvefast og imponerer med sine stærke, strålende farver. Med en vægt på 1.850 gram pr. Kvadratmeter og en bunkehøjde på 12 millimeter er de indendørs tæpper bløde og bløde og giver det højeste niveau af levekomfort!


Materiale: 100% polypropylen

Pælehøjde: 12 mm / vægt: 1.850 g / kvm

Let at vedligeholde / robust

1
+
Tilføj til kurv

4061981066801


Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende