JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Indendørs / Udendørs Delilia Tæppeløber 80x250 cm

399,00 kr.
349,00 kr.

Delilia fladvævet tæppe i blå er en rigtig iøjnefaldende. Det moderne design og de nøje koordinerede farver kan let kombineres for at skabe en bred vifte af møbler. En farvekoordineret søm rundt omkring afrunder perfekt det samlede billede. På grund af det høje kvalitetsarbejde og den specielle væveteknik kan tæppet bruges fra begge sider. Uanset om det er i stuen eller i studiet, vinterhaven eller terrassen - denne allrounder klipper en fin figur overalt! De forarbejdede syntetiske fibre er særligt slidstærke, robuste og lette at pleje, hvilket gør dem ideelle til alle indendørs og udendørs områder. Materialet er også modstandsdygtigt over for fugt og UV-stråling. At lægge rum med gulvvarme er heller ikke et problem for "Delilia". Bemærk, at farverne på din skærm kan afvige fra de originale farver.

Produktoplysninger

Metode: flad vævning

Behandling: Maskinfremstillet

Tæppeunderlag anbefales: Ja


forarbejdning

Maskinfremstillet

metode

Flad vævning

Materiel sammensætning

100% polypropylen

Sammensætning af tæppets bagside

100% polypropylen

Yderligere egenskaber ved materialet

Slidstærk og nem at pleje

Hovedfarve

blå

Anvendelsesområde

Indendørs og udendørs brug

Vendbar

Ja

Velegnet til gulvvarme

Ja

Snavsafvisende

Ja

Tæppeunderlag anbefales

Ja

Oprindelsesland

Belgien

1
+
Tilføj til kurv

W1-r13 +w1-r13
FDIN1362.40161222

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende