JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Designet Savanna Tæppe 160x225 cm

899,00 kr.
849,00 kr.

Designet Savanna Tæppe 140x200 cm


Med sit imponerende fjermotiv inviterer børnetæppet dig til at drømme, slappe af og være kreativ. Brugen af ​​kun få farver, men desto mere detaljerede nuancer, får tæppet til at ligne et kunstværk. Den kan også lægges på et teenagerværelse og kan bruges som model for voksne. Børnetæppet er maskinfremstillet af højkvalitets polypropylen/friseé-garn og er testet for skadelige stoffer med Oeko-Tex Standard 100-mærket. Med sin integrerede, farvekoordinerede syning er tæppet beskyttet mod at flosse på alle sider. Overfladen er slidstærk, nem at pleje og alligevel kælen. Så intet står i vejen for selv den vildeste tumlen i legerummet. Velegnet til gulvvarme, kan børnetæppet nemt rengøres med en støvsuger eller en fugtig klud. Ved udlægning af tæppet kan det virke let bølget på grund af at det er rullet sammen. Efter kort tid lægger tæppet sig selv ud. Du kan fremskynde processen ved at vikle tæppet op igen i den modsatte retning. Det universelt anvendelige tæppe giver et spændende blikfang i moderne opholdsrum eller til en ekstra portion kreativitet på børne- og teenagerværelser.


Kvalitet:


Maskine lavet af 100% polypropylen/frizeé

Samlet vægt på cirka 2,15 kg/m²

Pælehøjde på ca 11 mm

Tekstilbagside lavet af jute

forbundet hele vejen rundt (afgrænset)

holdbar og nem at pleje

velegnet til gulvvarme

Testet for skadelige stoffer med Öko-Tex Standard 100-mærket

Produktion over to sider (spejlvendt)

målingen kan afvige +/- 2 cm

1
+
Tilføj til kurv

4260679083834 B2-1-L00386010

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende