⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️

OBS. FERIE LUKKET DEN 18 og 19 April 2024
alle ordre blive ekspederet den 22-04-2024

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Draw with light developing tablet - Magisk tegnebræt A4 tegn med lys

149,00 kr.
16,00 kr.

Draw with light developing tablet - Magisk tegnebræt A4 tegn med lys


Tegn selvlysende tegninger med din nye lys-pen. Det er sjovt at tegne i mørket - for at jo let at se, hvad der bliver tegnet.

Hold pennen lidt fra tegnepladen og se hvordan en bred streg med bløde kanter bliver tegnet. Hold pennen helt tæt på pladen og du tegner med en tynd meget lysende streg. Derfor kan du medvirke til at udvikle finmotorik og kreativitet.

Sættet indeholder også et alfabet (ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUWXYZ0123456789), som du kan arbejde med i mørket, lære alfabetet og tegne flotte selvlysende bogstaver.

Pennen virker ved at aktivere en diode, der lyser og tegner. Pladen er lysfølsom og gemmer informationer om hvor, pennen har tegnet. Tegningerne forsvinder af sig selv efter 5-15 minutter.

f66-a4L

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende