JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Eureka BR5 trådløs batteristøvsuger, 2 i 1 trådløs støvsuger - brugt max 30 dage - se billeder

1.095,00 kr.
499,00 kr.

Eureka BR5 trådløs batteristøvsuger, 2 i 1 trådløs støvsuger - brugt max 30 dage - se billeder


Eureka BR5 trådløs batteristøvsuger, 2 i 1 trådløs støvsuger letvægt med børsteløs motor, 250W stærk sugekraft, stille batteristøvsuger til hårde gulve og tæpper

  • 【Trådløs & Let】BR5 trådløs støvsuger er let og nem at bruge til alle aldre. Den er perfekt til langvarig rengøring med én hånd.
  • 【Alsidig rengøring til flere områder】Eureka-støvsugeren kan effektivt rengøre tæpper og hårde gulve. Det aftagelige batteri gør det nemt at oplade og mulighed for at købe et ekstra batteri.
  • 【LED-pandelampe】Oplys og sug svært tilgængelige områder med denne LED-pandelampe. Rengør nemt under senge, sofaer og møbler og fjern støv og snavs i hjørner.
  • 【Cyclon-filtrering i flere niveauer】BR5-støvsugeren har et 4-trins cyklonfiltreringssystem, der eliminerer sekundær luftforurening og opsamler partikler for en fremragende rengøringsoplevelse. For at opnå optimal sugeevne skal du vaske HEPA-filteret regelmæssigt og bruge det efter tørring.
  • 【2-i-1 støvbørste】Let at montere i en bærbar støvsuger. Passer til alle kropsstørrelser og opfylder rengøringsbehov for forskellige områder.
Varenummer: 810040947346
1
+
Tilføj til kurv

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende