Priser er inkl. moms

Evans Shaggy Anthracite Tæppe 80x150 cm

725,00 kr.
329,00 kr.

Kom hjem, tag dine sko af og giv dine fødder en varm, blød følelse. Det lurvede tæppe i antracit er en godbid, det varmer dine fødder og krammer din hud forsigtigt. Det fluffede materiale imponerer med sine bløde blanke fibre og gør det til en moderne accent i stuen eller soveværelset. De reducerede pastelfarver forbliver diskret i baggrunden og efterlader dig med mange farvekombinationer. Du kan opbygge en verden af ​​farver omkring det store blanke fibertæppe i dit hjem, eller du kan dygtigt integrere det i din hyggelige atmosfære. Hyggeligt, hyggeligt og stilfuldt - tæppet er din garanti for en stilfuld og moderne flair i stuen og soveværelset.

metode

Lurvet

Materiel sammensætning

100% polyester

Sammensætning af tæppets bagside

100% jute

Hovedfarve

antracit

Anvendelsesområde

Kun egnet til indendørs brug

Velegnet til gulvvarme

Ja

Snavsafvisende

Ingen

1
+
Tilføj til kurv

4250857587407 biu

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende