Priser er inkl. moms

Fancy Biege Tæppe 140x200 cm

649,00 kr.

Fancy Biege Tæppe 140x200 cm

"Fancy" tæppet behøver ikke meget for sit store udseende: det enkle design i en trendy farvetone gør det kortluvet tæppe til stjernen i atmosfæren.

Det specielle ved det: Med det integrerede høj-lav-mønster (3D-effekt) er det monokrome look alt andet end kedeligt. Det moderne tæppe kan integreres i ethvert boligmiljø og giver enhver atmosfære et stilfuldt blikfang. Hvad enten det er som dekorativt tilbehør i stuen, en hyggelig gulvsmiger i læsehjørnet, et rundt soveværelsestæppe, et sengetæppe på børneværelset eller som vejviser på gangen.

Fladluvet tæpper fra denne kollektion er maskinfremstillet af 100 % polypropylen/blød friseé og er takket være deres bløde fornemmelse behagelige at gå på. Takket være de glamourøse egenskaber ved det anvendte Frizeé-garn, flimrer tæpperne i forskellige farveintensiteter afhængigt af lysforholdene og synsvinklen. Kanterne er beskyttet mod flosser med deres integrerede sammenkobling. Overfladen er slidstærk og alligevel smidig, så udseendet og fornemmelsen forbliver det samme selv ved hårdt brug. Velegnet til gulvvarme, de ensfarvede tæpper kan nemt rengøres med en støvsuger eller en fugtig klud og skånsomt rengøringsmiddel.

Med indretnings-allrounderen vinder du et hyggeligt tilbehør til dit hjem og sikrer dig samtidig et godt blikfang.


Detaljer:


Maskine lavet af 100% polypropylen/ Super Soft Frizeé

Kortluvet tæppe med høj-lav mønster

indbygget blankt garn skaber en lys/mørk effekt

Samlet vægt på cirka 2,0 kg/m²

Pælehøjde på ca 12 mm

Tekstilbagside lavet af jute

afgrænset på siden (sammenkædet)

velegnet til gulvvarme

robust, holdbar og nem at pleje

Testet for skadelige stoffer med Öko-Tex Standard 100-mærket

målingen kan afvige +/- 3 cm


1
+
Tilføj til kurv

4262372648594 w1-rol

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende