Priser er inkl. moms

Gonsalez City Modern Grå Tæppe 120x170 cm

1.125,00 kr.
499,00 kr.

Det usædvanlige og samtidig moderne design af det korte bunketæppe giver hvert værelse prikken over i'et og fremhæver den individuelle livsstil. Det fascinerende samspil mellem abstrakte og plettede strukturer såvel som geometriske former forbedrer dit rum. Det moderne tæppe er særligt kendetegnet ved dets alsidighed. Som et levende tilbehør i stuen, tæpper i gangen, gulvflatter under sofabordet eller sengetæpper i soveværelset - det er velegnet til næsten alle stuer.


Det er de små detaljer, der tæller! Afhængig af synsvinklen og eksponeringen for lys vises forskellige farveintensiteter på overfladen. Det skylder dette imponerende udseende de særlige egenskaber ved polyestergarnet, som med sine fine fibre forbedrer farven.


Det varierede tæppedesign møder et holdbart og tidløst materiale og skaber således en balance mellem trend og komfort.


Tæppet er fremstillet af en blanding af polypropylen og polyestergarn og er lavet af slidstærke syntetiske fibre, der næppe absorberer fugt og derfor er lette at pleje. Rengøring med en fugtig svamp eller klud er mulig. Desuden kan tæppet støvsuges med en støvsuger uden børstehoved. Certificeret med Öko-Tex Standard 100 godkendelsesmærke, det er også testet for skadelige stoffer. Tæppet kan let bruges med gulvvarme.


Det imponerende design af de flade tæpper fra vores Noa-kollektion inspirerer med deres enkle elegance.


Materiale:

Polyester, polypropylen (PP)

1
+
Tilføj til kurv

4260679082875 W1-R114

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende