Priser er inkl. moms

Ida Rund ULD Tæppe Ø195 cm

2.455,00 kr.
1.255,00 kr.

Ida Rund ULD Tæppe Ø195 cm

Producentens vejledende udsalgspris: 329,00 €

Naturligt hvidt/biege rundt uldtæppe (Ida) d=195cm er en fantastisk tilføjelse til ethvert interiør, der bringer hygge og varme. Tæppet er lavet af højkvalitets uld, som sikrer dets holdbarhed og blødhed. Designmæssigt er dette tæppe elegant og tæt på naturen, der matcher med forskellige stilarter. Tæppets diameter er 195 cm, hvilket gør det ideelt til brug i stuen, soveværelset og andre rum. Den naturlige tone giver tæppet et tidløst og klassisk look og er perfekt til både moderne og traditionel boligindretning. Skab en hyggelig og stilfuld atmosfære i dit hjem med dette smukke naturhvide runde uldtæppe.


1
+
Tilføj til kurv

4099983004897 DEL0JIN01-137 palsro2

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende