⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️

OBS. Ferie lukket fra den 26 til og med 29 februar. Alle ordrer bliver sendt ud den 1 marts 

Indendørs / Udendørs Conte Oriental Tæppe 120x170 cm Pink/Beige

825,00 kr.
449,00 kr.

Indendørs / Udendørs Conte Oriental Tæppe 120x170 cm Pink/Beige

For en helt speciel flair på din terrasse eller altan: Ekstravagante og unikke, disse stilfulde udendørs tæpper forvandler dit udendørsområde til en ekstra stue med et moderne eller klassisk touch på ingen tid overhovedet. Uanset om det er med traditionelle orientalske ornamenter eller snarere baseret på et abstrakt maleri - med disse mesterværker er der det rigtige tæppe for enhver smag og ethvert altangulv. Som en stilfuld prikken over i'et er de markante designs kunstfærdigt afrundet med et moderigtigt brugt look, som gør løberne til alsidige allroundere. Nyd de varme måneder i en magisk atmosfære!


For at du kan lade de kunstneriske kortluvet tæpper stå på altanen eller terrassen, selv når vejret er dårligt, bruger vi kun robuste og naturligt vejrbestandige materialer til produktionen. Den slidstærke polypropylen giver tæpperne en enorm spændstighed og er meget nem at rengøre. Takket være den høje kvalitetsfremstillingsproces modstår stoffet nemt selv den kraftigste regn og mister ingen af ​​sine hyggelige farver og smukke mønstre. Testet i henhold til STANDARD 100 by ® er de korte pæle også beviseligt helt fri for skadelige stoffer!


*Hvis tæppet er vådt eller meget fugtigt, bør du lade tæppet tørre og lufte det ud på et tørt, overdækket sted, på trods af de vejrbestandige materialerMateriale: 100% polypropylen

Pælehøjde: 4 mm / vægt: 1.600 g/m²

Velegnet til gulvvarme

STANDARD 100 by ®

Robust og nem at pleje

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

4061981097232 A2-2b-L00619986 + a2-2b-L00619990

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende