Priser er inkl. moms

Indendørs / Udendørs Gul Tæppe 140x200 cm

529,00 kr.
499,00 kr.

Indendørs / Udendørs Gul Tæppe 140x200 cm

Sig "Bye, bye" til kedelige gulvbelægninger, og sæt hyggelige og dekorative accenter med et udendørs tæppe!

Hvad enten det er som havetæppe, altantæppe eller terrassetæppe - med deres moderne design og farverige toner forskønner de ethvert udendørsområde og inviterer dig til at blive hængende under åben himmel.

Der er ingen tvivl om, at udendørstæpper skal have en høj grad af vejrbestandighed. Takket være de fugtbestandige syntetiske fibre kan de modstå en lang række vejrforhold såsom UV-stråling fra solen eller regn.

Vores indendørs og udendørs tæpper er ægte allroundere og er lige så imponerende indendørs. Især i meget brugte rum, såsom tæppeløbere i entreen, køkkentæpper eller stuetæpper, viser de sig at være praktiske og et rigtigt blikfang.

Maskinfremstillet af 100 % polypropylen/BCF, de syntetiske tæpper er formstabile, holdbare, robuste, lysbestandige og absolut nemme at pleje. De kan let rengøres ved at ryste, banke eller forsigtigt støvsuge.


Detaljer:


Vejrbestandigt fladvævet tæppe til indendørs og udendørs brug

Lysægte, formstabil, robust og nem at pleje

maskine lavet af 100% polypropylen/BCF (fugtbestandig syntetisk fiber)

fladvævet

afgrænset på siden (sammenkædet)

velegnet til gulvvarme

Testet for skadelige stoffer med Öko Tex Standard 100-mærket

målingen kan afvige med +/- 5 cm

det kan tage 5-7 dage for tæppet at lægge ud

1
+
Tilføj til kurv

4260764577576 b2-3-L00418177

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende