JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Indendørs / udendørs Malibu Grøn Tæppe 160x230 cm

1.299,00 kr.
899,00 kr.

Indendørs / udendørs Malibu Grøn Tæppe 160x230 cm


Indendørs & udendørs tæpper fra Northrugs: Takket være polypropylenen er vores tæpper ægte allroundere. Du kan bruge gulvtæppet som fx stuetæppe, men du kan også forbedre din terrasse med det. GÆLDENDE PÅ BEGGE SIDER: Et tæppe - to varianter! Blot at dreje tæppet giver det et anderledes udseende.

Pleje: Indendørs- og udendørstæppet er særligt nemt at rengøre. Det er et vandtæt tæppe, der er vandafvisende og kan derfor rengøres med skånsomme rengøringsmidler. Regelmæssig støvsugning og bankning anbefales også.

Velegnet til alle undergulve: Tæppet er velegnet til alle undergulve, såsom: parket- og laminatgulve. Vores tæppe er endda ideelt til gulvvarme.

Indendørs og udendørs tæppe: Du kan placere tæppet hvor som helst uden at føle skyld. For eksempel: som løber på badeværelset eller gangen, i spisestuen, som køkkenløber eller endda på altanen, terrassen, udestuen eller ved poolen.

Kvalitet og korte transportruter er meget vigtige for os, og derfor er alle vores produkter fremstillet i Europa.

Balkontæppe vandtæt Balkontæppe udendørs Balkontæppe vejrbestandigt Balkontæppe lille Terrassetæppe vejrbestandigt udendørs Terrassetæppe udendørs Terrassetæppe vandtæt Terrassetæppe vendbart tæppe udendørs inde og ude

1
+
Tilføj til kurv

4260578022989 DEQ18BOU69483-128236 R1-1 + R1-1


Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende