JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Indendørs / Udendørs Myrtos Tæppe 160x230 cm

1.125,00 kr.
699,00 kr.

Safaviehs Beach House-kollektion er inspireret af tidløse traditionelle designs lavet med den blødeste polypropylen, der findes. Dette tæppe er lavet med en power-loom-konstruktion med en luv af polypropylen. Perfekt til enhver baghave, gårdhave, gårdhave eller ved poolen, dette tæppe er fantastisk til udendørs brug og til indendørs brug, der kræver et letpleje tæppe. Dette kraftige tæppe modstår skimmelsvamp, meldug, sol, vand og andre elementer. Om mærket: Safavieh-mærket fra New York tilbyder et bredt udvalg af smukke tæpper, belysning og møbler. Tænk på luksuriøse materialer, specielle farver og forskellige stilarter. Fra tidløse traditionelle genstande til hippe ikoniske must-haves. Perfekt til at style i ethvert interiør!

1
+
Tilføj til kurv

889048604018 B1-2-L00354599

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende