Indendørs / Udendørs Santorini Tæppe 200x290 cm

999,00 kr.

Indendørs / Udendørs Santorini Tæppe 200x290 cm


Optisk højdepunkt på altan og terrasse!

Vores indendørs og udendørs tæppe skaber en hyggelig stemning under åben himmel. Uanset om det er på terrassen, altanen, verandaen, i haven eller ved poolen - med et stilrent design og naturlige farver kan det fladvævede tæppe bruges på mange måder.

Dens geometriske mønsterelementer er baseret på Scandi-stilen og er særligt effektive takket være høj-lav-effekten i bunken.

En sand allrounder! Det moderne tæppe er særligt overbevisende med hensyn til brugervenlighed. Den er velegnet til indendørs og udendørs. Udenfor bidrager det til feel-good-stemningen, men kan også give et dekorativt blikfang i meget brugte interiører. Som løber på gangen, dekorativt boligtilbehør i spisepladsen eller gulvbelægning i køkkenet.

Udendørs tæppet modstår de særlige forhold i en lang række miljøer. Maskinfremstillet i det traditionelle Tyrkiet er den fladvævet, vejrbestandig og derfor nem at rengøre. Dette er gjort muligt af den 100 % holdbare polypropylen. Den fugtbestandige syntetiske fiber modstår en lang række vejrforhold såsom UV-stråling fra sol og regn. Ikke desto mindre anbefaler vi, at du opbevarer tæppet på et tørt sted vinteren over. Du kan også blot lave det om til et køkkentæppe.


Kvalitet:


maskine lavet af 100% polypropylen

Fladvævet tæppe velegnet til indendørs og udendørs brug

fugtbestandig luv

3D look - luv skaber en høj-lav effekt

Totalvægt på cirka 1,7 kg/m²

Pælehøjde på ca 5 mm

forbundet hele vejen rundt (afgrænset)

velegnet til gulvvarme

let pleje og slidstærkt

Testet for skadelige stoffer med Öko-Tex Standard 100-mærket

målingen kan afvige +/- 2 cm

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

4260720620629 p1-L00279563 + A1-3-L00297864

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende