JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Indendørs / Udendørs Skandi Sidmouth Tæppe 200x280 cm

1.649,00 kr.

Få skandinavisk ånd på din altan eller terrasse. De trendy indendørs og udendørs tæpper puster muntert liv ind i selv det mest triste udendørsområde og pifter hvert betongulv stilfuldt op. Uanset om det er i almindelig grå og sort eller i lys turkis eller sennepsgul - denne kollektion har en variant til ethvert levende koncept og enhver smag. Det markante diamantmønster giver tæpperne en klar orientering og gør dem i kombination med det trendy brugte look til drømmende boligtilbehør.


Ud over det vidunderlige look bringer de kortluvet tæpper med den to millimeter høje luv ukompliceret, hyggelig komfort og inviterer dig til at gå sprudlende og ubekymret barfodet. For at du kan nyde komforten uden bekymringer, bruger vi kun materialer, der er testet i henhold til STANDARD 100 by ® og er fri for skadelige stoffer. Stofferne er lavet af 100 % robust polypropylen og imponerer også med deres holdbarhed og modstandsdygtighed. På grund af deres vejrbestandighed og farveægthed er de lavet til altanen eller terrassen!


*Hvis tæppet er vådt eller meget fugtigt, bør du lade tæppet tørre og lufte det ud på et tørt, overdækket sted, på trods af de vejrbestandige materialerMateriale: 100% polypropylen

Pælehøjde: 2 mm

STANDARD 100 by ®

Robust / nem at passe

Velegnet til gulvvarme

1
+
Tilføj til kurv

4061981080494 a1-l00386003


Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende