Priser er inkl. moms

Indendørs / Udendørs Tæppe 160x220 cm

899,00 kr.
599,00 kr.

Vis dine farver med disse vidunderlige indendørs og udendørs tæpper! Ekspressive og farverige, disse alsidige tæpper fortryller med den ekstraordinært intense udstråling af deres farver. Takket være den udførlige Degrade-proces ser de legende farvetoner særligt livlige ud og giver din stue eller din altan eller terrasse den ekstra portion farve. I alle tænkelige farver fås tæpperne i denne kollektion, for eksempel i grå, hvid og sort, i naturlige toner som beige og brun eller farvestrålende i blå, rød eller grøn - der er helt sikkert det rigtige øje- fangst til enhver smag og enhver møblestil!


Som ægte udendørs tæpper behøver de fladvævede allroundere ikke bare at være robuste og slidstærke, de skal også trosse vind og vejr. Vævet af 100% polypropylen er det anvendte garn UV-resistent og vejrbestandigt og derfor mere end opfylder alle krav. På grund af den høje kvalitetsproduktion fra det ufølsomme materiale er de også meget nemme at rengøre og modstår let det ene eller det andet uheld under grillning eller havearbejde. Testet i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX® retningslinjer, er tæpperne naturligvis helt fri for skadelige stoffer.


* Når det er vådt og meget fugtigt, skal du lade tæpperne tørre og luftes ud på et tørt, overdækket sted på trods af vejrbestandige materialer


Materiale: 100% polypropylen

Vægt: 1.000 g / m² / fladt stof

STANDARD 100 fra OEKO-TEX®

UV-resistent

Robust / slidstærk

1
+
Tilføj til kurv

4061981117688  b1-1-B11185163

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende