JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Janson Håndlavet ULD tæppe 152x243 cm

2.699,00 kr.
1.499,00 kr.

Shag- og flokati-tæppe viser den organiske enkelhed og klassiske stil hos traditionelle marokkanske tæppevævere. Disse bløde, luksuriøse områdetæpper er tidløse, men alligevel moderne. Jason er håndtuftet med den fineste newzealandske uld for at skabe de naturlige fleecetoner og rene designs, der minder om den organiske enkelhed i marokkansk gobelinkunst.

materialer


Materiale

uld

lav bunke

plejemærke

Støvsug jævnligt for at undgå, at støv og krummer sætter sig i fibrene. Undgå direkte udsættelse for sollys. Brug tæppebeskyttere under benene på tunge møbler for at forhindre fladning. Vend tæppet i trin for at udjævne slid. I tilfælde af spild, undgå straks væske og tryk godt med en klud. Gnid ikke!

1
+
Tilføj til kurv

889048790483 A3-1-L00354514

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende