⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️

OBS. Ferie lukket fra den 26 til og med 29 februar. Alle ordrer bliver sendt ud den 1 marts 

KARE DESIGN Circle Multi gulvtæppe - multifarvet koskind, rundt (Ø150)

2.995,00 kr.
2.499,00 kr.

Prøv engang at tag et kig på dette helt unikke Circle Multi tæppe, du ikke lige finder andre steder. Det lækre gulvtæppe er lavet af tyske Kare Design, der er kendt for deres unikke og inspirerende designs og rigtig gode kvalitet, så med Circle Multi gulvtæppet er du sikret et tæppe, der ikke bliver slidt op lige med det samme, og du kan derfor få glæde af tæppet i rigtig mange år.

Det skønne Circle Multi gulvtæppe er lavet af cirkler i forskellige farver og størrelser, der tilsammen udgør tæppet. De forskellige cirkler er lavet af skind, der gør tæppet meget blødt og behageligt at gå på.

De forskellige farver og mønstre gør, at man nærmest kun kan blive i godt humør, når man kigger på tæppet, hvilket netop er noget af det, der gør, at vi elsker dette lækre Circle Multi tæppe. Der er desuden tale om et tæppe, som folk vil lægge mærke til, når de træder ind i rummet.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

4025621698258

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende