Priser er inkl. moms

LA Active 5 par knæhøje sokker Skridsikre bomuldsstrømper str 20-26 5-PAK

75,00 kr.
30,00 kr.

LA Active 5 par knæhøje sokker Skridsikre bomuldsstrømper  str 20-26 5-PAK

Om denne vare

skridsikre GRIP: Det ekstra stærke mønster på bunden af ​​vores knæhøje strømper til småbørn dækker hele hælen til tåen, og tilbyder behagelig støtte til dit barn, mens det kravler, går og løber.

STRETCH FIT: Lavet med tykke, fleksible fibre til dæmpning og mobilitet, er disse høje støvlestrømper til småbørn bygget til at holde, strække og vokse sammen med din lille.

KVALITETSDESIGN: Vores rørstrømper til småbørn, der kan maskinvaskes, er designet med en åbning for at forhindre, at hver sok glider ned ad benet. Den efterlader heller ikke elastiske mærker

KOMFORTABEL: En luksuriøs stærk og strækbar bomuldsblanding skaber et par bløde, åndbare knæhøje sokker, der kan bæres hele året rundt, vinter og sommer.

SJOV STIL: Disse lange strømper til småbørn til piger og drenge kommer i en række farverige muligheder og størrelser, der matcher din lille eventyrers outfits og sko.


Varenummer: 789404063445 LPNIC018156758 DB
1
+
Tilføj til kurv

789404063445 LPNIC018156758 DB

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende