Priser er inkl. moms

MARTINELLI LUCE Minipipistrello Table LED Lamp - Dæmpbar / Bordlamper

7.100,00 kr.
4.125,00 kr.

MARTINELLI LUCE  Minipipistrello Table LED Lamp - Dæmpbar / Bordlamper


Minipipistrello er den mindste størrelse af Martinelli Luce's ikoniske Pipistrello lampe, som er blevet en moderne klassiker inden for belysningsdesign. Minipistrello bordlampen fås i denne version med touch-dimmer til justerbar lysstyrke. Bordlampen er designet af Gae Aulenti i 1965 i et unikt design, og den tager sin retmæssige plads i rummet og fungerer som et iøjnefaldende dekorativt objekt, samtidig med at den spreder et fantastisk dæmpbart lys.


Minipipipistrello er kendetegnet ved sin tilspidsede base i rustfrit stål og den firedelte skærm, der er formet som vingerne på en flagermus, som er fastgjort til midten med en knap. Skærmen er lavet af opalhvid methacrylat, som lyser op, når lampen tændes. Minipipistrello har en fast lampesokkel, der fås i flere forskellige farver, og knappen i midten af skærmen har samme farve som soklen.


Pipistrello fås også i to større størrelser, som har en teleskopfod, der kan hæves og sænkes. Serien er også blevet suppleret med en helt ny batteridrevet variant.I 2015 blev der skabt en guldbelagt jubilæumsudgave for at fejre Pipistrellos 50-års jubilæum.


Varemærke

Martinelli Luce

Martinelli Luce er en italiensk familievirksomhed, der repræsenterer over 60 års historie inden for moderne belysningsdesign. Mærket blev grundlagt i 1950 af Elio Martinelli, som dedikerede det meste af sin tid til at...Designere

Gae Aulenti

Gaetana Aulenti, eller Gae Aulenti, som hun er mere kendt som, var en italiensk arkitekt født i 1927 i den lille kommune Palazzolo dello Stella i det nordøstlige Italien...

Varenummer: 8033383652230
1
+
Tilføj til kurv

8033383652230 LPNHK120562541

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende