Priser er inkl. moms

Mista Multi Tæppe 140x200 cm * bestillingsvare

729,00 kr.

Mista Multi Tæppe 140x200 cm

  • Material

    Synthetic

  • Features

    Floor Heating Safe; High Traffic

  • Technique/Weave

    Flatweave

Det korte luv tæppe overbeviser med vild mønsterblanding og bringer det bestemte noget til dit hjem. Det raffinerede design på den flade og samtidig bløde overflade kommer gennem de farvede nuancer særligt smukt. Det usædvanlige ved det: afhængigt af synsvinklen og effekten af ​​lyset, vises forskellige farveintensiteter på overfladen. Dens imponerende udseende skyldes polyesterfibrenes særlige egenskaber. Det silkelignende garn får farveintensiteten til at se dynamisk ud afhængig af lysindfald og synsvinkel. Det moderne tæppe kan integreres i en række forskellige interiørstilarter, såsom den afslappede boho-stil eller charmerende vintage-look. Maskinfremstillet i traditionsrigt Tyrkiet af en blanding af polypropylen/blød frisé og polyester, er fladtæppet lavet af holdbare, letplejende kunstfibre. Med et skånsomt rengøringsmiddel og en fugtig klud kan du nemt fjerne snavs, også støvsugning med en støvsuger uden børstehoved er muligt. Certificeret med standard 100-testseglingen er den også blevet testet for skadelige stoffer. Tæppet kan også uden videre bruges med gulvvarme. Ved udlægning af tæppet kan det virke noget bølget på grund af oprulningen. Efter kort tid lægger den sig selv ud. Du kan fremskynde processen ved at rulle den op igen i den modsatte retning. Det imponerende tæppe garanterer et godt blikfang, hjemlig atmosfære og et kreativt tilbehør til individuel charme.

Features

Construction
Machine Made
Technique / Weave
Flatweave
Technique
Flatweave
Material Composition
70% Polypropylene and 30% polyester
Backing Material Composition
100% Jute
Primary Colour
Cream/Orange
Location
Indoor Use Only
Floor Heating Safe
Yes
Stain Resistant
No
Supplier Intended and Approved Use
Residential Use
Product Care
Vacuum with no beater bar/rotating brush; Spot clean with water; Spot clean with mild detergent; Shake to remove dust

Specifications

OEKO-TEX® Test Institute
OETI Institute for Ecology, Technology and Innovation (Austria)
Sustainability Certification Descriptions
This product has been tested against a list of over 400 harmful substances according to STANDARD 100 by OEKO-TEX®. www.oeko-tex.com/standard100


1
+
Tilføj til kurv

4260679087740 A1-2-L00407077

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende