Priser er inkl. moms

Moda Rosa Tæppeløber 80x300 cm

499,00 kr.
449,00 kr.

Moda Rosa Tæppeløber 80x300 cm

De moderne tæpper fra vores Moda Soft-kollektion giver stemningen et personligt præg og en hyggelig flair.

Harmonisk afstemte farver og spændende mønstre gør fladluvetæpperne til en moderne og samtidig tidløs gulvsmiger. De imponerer også med deres alsidighed. Hvad enten det er som dekorativt tilbehør i stuen, hyggelig gulvbelægning i chill-out-zonen, sengetæppe i soveværelset, blikfang i arbejdsværelset eller tæppeløber i entreen - med sit moderigtige look kan tæpperne placeres i ethvert boligmiljø.

Tæppet er maskinfremstillet af højkvalitets polypropylen/friseé-garn og er testet for skadelige stoffer med Oeko-Tex Standard 100-mærket. Kanterne er beskyttet mod at flosse med dens integrerede syning. Overfladen er slidstærk og alligevel smidig, så udseendet og fornemmelsen forbliver det samme selv ved hårdt brug. Velegnet til gulvvarme, kan kortluvet tæppet nemt rengøres med en støvsuger eller en fugtig klud og skånsomt rengøringsmiddel.

Takket være de glamourøse egenskaber ved det anvendte Frizeé-garn, glitrer tæpperne i forskellige lys-mørke effekter og farveintensiteter, afhængigt af lysforholdene og synsvinklen.

Ved udlægning af gulvtæppet kan gulvtæppet virke noget bølget efterhånden som det rulles op, men dette vil lægge sig efter kort tid. Du kan fremskynde dette lidt, hvis du vikler varen op igen i den modsatte retning.

1
+
Tilføj til kurv

4260629135576 w1L-l00407267

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende