Priser er inkl. moms

Moment Soft 3D kanin tæppe i Grå 160x230 cm

1.125,00 kr.

Moment Soft 3D kanin tæppe i Grå 160x230 cm

Det almindelige shaggy tæppe fra vores MOMENT-kollektion giver hvert værelse en ekstra dosis varme og hygge.

Det særlige ved fodsmidigeren er det quiltede mønster, der skaber en stilfuld 3D-effekt og giver stemningen et elegant look.

Det trendy tæppe inviterer dig også til at blive hængende og slappe af. Uanset om det er i soveværelset som sengetæppe, i læsehjørnet under lænestolen eller i stuen under sofabordet - tæppet kan integreres i ethvert rum og kan takket være det ensfarvede design nemt kombineres med andre indretningsstile.

Afslapning også kvalitetsmæssigt: Tæpper fra denne kollektion er maskinvævet af 100 % polyester og er med deres bløde fornemmelse en rigtig godbid for dine fødder. Takket være deres plejevenlige egenskaber er de velegnede til næsten ethvert opholdsrum. Du kan nemt fjerne snavs med et skånsomt rengøringsmiddel og en fugtig klud, og du kan også støvsuge det med en støvsuger. Certificeret med Oeko-Tex Standard 100 test segl, de er testet for skadelige stoffer. De langluvede tæpper kan også sagtens bruges med gulvvarme.

krammefaktoren er garanteret med denne gulvsmiger, hvorfor den også er meget populær på børneværelser.


Detaljer:


Polstret tæppe med dyb luv med et 3D-look

Maskinvævet af 100% polyester

Ensfarvet mønster med soft touch - meget blød følelse

Universelt anvendelig og kan integreres i ethvert rum

Totalvægt på cirka 1,8 kg/m²

Pælehøjde på ca 31 mm

stor tæthed

Tekstilbagside af bomuld

velegnet til gulvvarme

robust og nem at pleje

testet for skadelige stoffer med Oeko-Tex Standard 100 test segl

målet kan variere +/- 2 cm

Varenummer: 4260745228527
1
+
Tilføj til kurv

4260745228527 kam

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende