JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Nespresso Krups XN8908 Atelier kaffemaskine med mælkeskummer - brugt par gange - mangler deksel til vand

2.259,00 kr.
1.149,00 kr.

Nespresso Krups XN8908 Atelier kaffemaskine med mælkeskummer - brugt par gange - mangler deksel til vand


  • Komfort ved at bruge ved et knaptryk: 9 kaffe- og mælksopskrifter (ristretto, espresso, lungo, latte macchiato, cappuccino, kølet frappé, mocha, varm og kold mælkeskum)
  • Eksklusiv damp- og skumningsteknologi: Til varme og kolde mælkedrikke. Til varme og kolde mælkedrikke. Du kan blot skumme enhver form for mælk, selv havre eller soja, lige i koppen. Fra at smelte chokoladestykker i din mælk til at skumme fløde til Café Viennois, tilbyder denne kapselmaskine varianter, der passer til enhver smag
  • Meget simpelt mælkesystem: Ingen slange, ingen tank og kun den praktiske mælkeskummer skal rengøres (tåler opvaskemaskine eller bare opbevares under rindende vand)
  • Bedste kaffekvalitet: Takket være 19 bar tryk kombineret med det hurtige opvarmningssystem
  • Elegant design: Nespresso-studiet har en slank form med en børstet kromfinish
Varenummer: 3016661156625
1
+
Tilføj til kurv

3016661156625 B084XQGQTP LPNHK081049131 pal005

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende