Priser er inkl. moms

NYT Princess Airfryer 6,5L

675,00 kr.
515,00 kr.

NYT Princess Airfryer 6,5L

Om denne vare

  • Spar op til 60 % energi i din husholdning, når du bruger denne prinsesse varmluftfriture. Beregningen er baseret på en sammenligning mellem en konventionel 3300W ovn og vores varmluftfriture. Du bruger ikke kun mindre energi, men din mad bliver også tilberedt meget hurtigere.
  • Vælg dette praktiske, oliefri og multifunktionelle varmluftfriture. Med sine 12 forudopbevarede programmer giver den dig mulighed for at lave pommes frites, skaldyr, fisk, kød, grøntsager, kager og meget mere! Mulighederne er uendelige. Du kan også indstille timeren (højst 1 time) og temperatur (80 til 200°C) efter din smag og præferencer. Den digitale LCD-berøringsskærm er meget brugervenlig, og indstillingerne er nemme at justere.
  • En airfryer fungerer med konvektionsteknologi, der gør det muligt for varm luft at cirkulere gennem hele enhedens beholder. Dette fjerner næsten fedtstoffer og bruger op til 80 % mindre olie. De laver sundere, hvilket er ideelt, når du tæller kalorier, men du mister ikke nydelse, fordi din mad forbliver velsmagende og bevarer deres tekstur. Spis pommes frites uden samvittighedsbid! De holder sig gyldenbrune og sprøde uden at støde foran olie. Mindre fedt betyder også, at der er færre stegelufte.
  • Med en volumen på 6,5 L kan denne familie varmluftfrituregryde tilberede op til 1,5 kg pommes frites, hvilket svarer til ca. 9 portioner! Det er derfor særligt velegnet til store familier eller til alle, der kan lide at hyre gæster.
  • Sikker at bruge: Aerofryeren har beskyttelse mod overophedning, der forhindrer overspænding. Desuden opvarmes dens "Cool Touch"-håndtag ikke. Så du løber ikke risikoen for at blive brændt. Da den er BPA- og PFOAS-fri, udgør den ingen fare for helbredet.
  • Den aftagelige kurv og aeroplater er meget nemme at rengøre. Et praktisk sted giver mulighed for at opbevare kablet efter brug.
Varenummer: 8712836964846
1
+
Tilføj til kurv

8712836964846 B09TRV4VCC LPNHK193086293 pal005

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende