JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Pirat Børnetæppe 140x200 cm

499,00 kr.
449,00 kr.

Pirat Børnetæppe 140x200 cm

Det børnevenlige design, de lyse farver og det slidstærke materiale gør børnetæpperne fra Moda Kids kollektionen til den ideelle legeplads for de mindste.

Kun det bedste for de mindste! Tæppet er maskinfremstillet af højkvalitets polypropylen/friseé-garn og er testet for skadelige stoffer med Oeko-Tex Standard 100-mærket. Der er indarbejdet et led i siderne, så kanterne er beskyttet mod at flosse. Overfladen er slidstærk, nem at pleje og alligevel kælen. Så intet står i vejen for selv den vildeste tumlen på børneværelset. Velegnet til gulvvarme, kan børnetæppet nemt rengøres med en støvsuger eller en fugtig klud.

Det anvendte Frizeé-garn har den geniale egenskab, at tæppet afhængig af lysforholdene glitrer i forskellige lys-mørke effekter og farveintensiteter.


Kvalitet:


Maskine lavet af 100% polypropylen/frizeé

Fladluvet tæppe med børnevenligt design

Samlet vægt på cirka 2,1 kg/m²

Pælehøjde på ca 11 mm

forbundet hele vejen rundt (afgrænset)

velegnet til gulvvarme

let pleje og slidstærkt

Testet for skadelige stoffer med Öko-Tex Standard 100-mærket

Produktion over to sider (spejlvendt)

målingen kan afvige +/- 2 cm

1
+
Tilføj til kurv

764831573217 b2-2-L00386106

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende