Priser er inkl. moms

Pulpy Shaggy Blå Tæppe 200x290 cm

1.099,00 kr.
999,00 kr.

Pulpy Shaggy Blå Tæppe 200x290 cm

Berig din stue med det hyggelige højluvet tæppe fra vores Pulpy kollektion.

Kombinationen af ​​legende geomønstre med farveaccenter giver det moderne shaggy tæppe en afslappet charme.

Derudover har kolde fødder ikke længere en chance, fordi dens luftige, bløde luv giver hvert værelse en ekstra portion varme.

Dets alsidige design gør tæppet til den perfekte dekoration, uanset hvilket designkoncept du foretrækker. Det moderne tæppe finder med garanti sin plads i stuen, soveværelset, spisestuen, arbejdsværelset eller gangen. Den er også meget populær på børneværelser med sin kælne fornemmelse.

Tæppet er maskinfremstillet af 100 % polypropylen og er lavet af slidstærke syntetiske fibre, der næsten ikke absorberer fugt og derfor er nemme at pleje. Rengøring med en fugtig svamp eller klud er mulig. Tæppet kan også støvsuges med en støvsuger uden børstehoved. Den er certificeret med Öko-Tex Standard 100-mærket og er også testet for skadelige stoffer. Tæppet kan også uden videre bruges med gulvvarme.

Det shaggy højluvet tæppe kan bruges universelt og er takket være dets sarte farver let at kombinere med andet boligtilbehør.

1
+
Tilføj til kurv

4260679083292 b1-L00386018

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende