Priser er inkl. moms

Pulpy Shaggy Gul Tæppe 240x340 cm

2.695,00 kr.
1.599,00 kr.

Pulpy Shaggy Gul Tæppe 240x340 cm

1,8 kg/m² totalvægt

30 mm total højde

det shaggy højluvede tæppe giver stemningen en hyggelig atmosfære med sin luftige luv

de flettede kædetråde i de tværgående ender er særligt specielle

kan integreres i enhver boligstil og værelse

Det tæppe med høj luv giver enhver atmosfære en hyggelig charme. Med sit monokrome design skaber du en stille zone og sikrer med de frynsede kædetråde et blikfang i stuen. Det shaggy tæppe tilpasser sig alle indretningsstile og vil med garanti finde sin plads i stuen, soveværelset eller gangen. Afslapning er også garanteret, når det kommer til kvalitet: Tæppet er maskinfremstillet af 100 % polypropylen og er lavet af slidstærke syntetiske fibre, der næsten ikke absorberer fugt og derfor er let at pleje. Rengøring med en fugtig svamp eller klud er mulig. Tæppet kan også støvsuges med en støvsuger uden børstehoved. Tæppet kan også uden videre bruges med gulvvarme. Med feel-good tæppet sætter du hyggelige accenter og skaber en hjemlig stemning.

1
+
Tilføj til kurv

4260629139437 kamrol

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende