Priser er inkl. moms

Ring Light / Ring Lys LED - Dæmpbar 26 cm

379,00 kr.
149,00 kr.

DFGOTOP Ring Light / Ring Lys LED - Dæmpbar 26 cm med 3 forskellige lysindstillingerog 10 niveauer


☛ Stabil base: Sammenlignet med lysstanderen er den runde base mere stabil, vores makeupringe kan stå meget stabilt på bordet eller gulvet. Selfie-ringlampen falder ikke så let som selfie-ringlampen med stativ.

☛ 3 farve lystilstande og 10 lysstyrker: Denne makeup stand lysring kan dæmpes med 3 farvetilstande: lys hvid, varm hvid og gul/hvid. Hver belysningstilstand har 10 lysstyrkeniveauer, der kan justeres fra 1 % til 100 %. Med denne telefonlampe vil din skygge se mere naturlig ud og gøre dine billeder mere attraktive.

☛ Fleksibel telefonholder og 360° LED-rotationsring: Der er en bøjet telefonholder i midten af ​​lysringen. Telefonholderen kan indstilles i alle vinkler. Det 1/4 tommer minikuglehoved får ringen til at rotere 360 ​​grader, du kan justere vinklen for at give det perfekte lys, når det er nødvendigt.

☛ Højdejustering og USB-strømforsyning: Ringlysets ydre ringdiameter er 10,2 tommer (26 cm), tre standhøjder er 54,4 cm (24,41 tommer), 72 cm (28,34 tommer) og 95,5 cm (37,59 tommer). Du kan justere højden på stativet, så det passer til dine behov. Ringlygten drives af USB-porte, som kan bruges med mange enheder såsom tilslutning af USB-oplader, mobilstrøm, computer og bærbar. Nyd din selfie-telefon når som helst!

1
+
Tilføj til kurv

X0017LKBPX

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende