JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

SHARP YC-PS254AES, Fritstående mikroovn/mikrobølgeovn - Transportskade* ingen betydning for funktionalitet - se billeder

1.095,00 kr.
749,00 kr.

SHARP YC-PS254AES, Fritstående mikroovn/mikrobølgeovn  - Transportskade* ingen betydning for funktionalitet - se billeder


  • Med sølvfinish og et elegant design uden håndtag skiller denne mikrobølgeovn sig ud i køkkenet. Med en kapacitet på 25 liter kan du nemt og hurtigt tilberede mad til flere personer.
  • Nem kontrol takket være den manuelle drejeknap og det digitale touch-kontrolpanel, praktisk køkkentimerfunktion og børnesikring. De 10 valgbare effektniveauer giver mulighed for sammen med timerfunktionen til at tilberede al maden nøjagtigt.
  • Opvarm dine yndlingsretter ekstra hurtigt, eller brug den praktiske afrimningsfunktion til forsigtigt og hurtigt at optø frosne fødevarer som fisk, fjerkræ, brød eller frugt. Spar flere timer, når du tilbereder din mad!
  • Perfekt resultat takket være 10 effektniveauer og 8 automatiske programmer og ekstra timerfunktion til tilberedning af al mad med præcis præcision. Med den indbyggede ECO-funktion reducerer du ikke kun strømforbruget, men beskytter også miljøet på markedet. Energieffektivitetsklasse:
  • Mikrobølgeovnens inderside kan nemt og enkelt tørres af med kun en klud.
Varenummer: 4974019208695
1
+
Tilføj til kurv
4974019208695 B09T79QM92 LPNHK192939616 biu

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende