JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

Skandi Helsinki Shaggy tæppe med frynser 140x200 cm

1.025,00 kr.
599,00 kr.

Efter arbejde skal du bare smide dine sko af dine fødder og lade tæerne synke ned i bunken! Utroligt blødt og stilfuldt, disse dybe bunke tæpper fremkalder en hyggelig landhuscharme i dit hjem og glæder sig over deres skandinaviske karakter. De hyggelige shaggies giver dine gulve en vidunderlig gåfølelse og forskellige rustikke diamantmønstre får tæpperne til at se tiltalende og indbydende ud. Uanset om det er blødt gråt og beige eller i muntre pastelfarver - disse kunstneriske fodplejere forvandler dine fire vægge til en oase af velvære!


Først og fremmest overbeviser de luftige dybe bunke stoffer med deres utroligt bløde overflade, som de skylder den 40 millimeter høje bunke. Tæpperne er fremstillet af 100% robust polypropylen og er ikke kun sundhedsskadelige, de er også uventet robuste og lette at passe på.Materiale: 100% polypropylen

Pælehøjde: 40 mm / vægt: 1.930 g / kvm

Robust / let at passe

1
+
Tilføj til kurv

4061981079061 B1-2-L00287210

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende