SMART Hagesmæk med opsamler fra Brother Max

99,00 kr.
29,00 kr.

Uundværlig hagesmæk fra Brother Max. Hagesmækken har en utrolig praktisk opsamlingsbakke til opsamling af krummer, pasta, grød, mos, havregryn osv. - alt det, der gør det bøvlet at rydde op, når dit barn har spist. I modsætning til andre hagesmække med bakke, som ofte er i hård plast er, at denne hagesmæk fra Brother Max også er i dejlig blød - og vandtæt - bomuld og derfor behagelig for dit barn at have på. Når dit barn skal til at spise knapper du ganske enkelt opsamlingsbakken på en af de 2 hagesmække, der følger med. Og når dit barn er færdig med at spise, knapper du blot hagesmækken af bakken, lægger den brugte hagesmæk ned i bakken, lukker bakken til og ned i tasken med det hele - uden at du skal bekymre dig om, om din taske nu bliver fyldt med krummer eller snavs fra den brugte hagesmæk. Nemmere bliver det ikke at give dit barn mad hjemme eller på farten!

Hagesmække og krummeopsamler fra Brother Max

Sæt med 2 hagesmække og én opsamler der nemt knappes på og af hagesmækken

Blød og vandtæt bomuld - rar at have på og sikrer at barnet ikke bliver våd på brystet

Hagesmækken lukkes og åbnes nemt med velcrolukning

Opbevar den beskidte hagesmæk i den lukkede opsamler - altid ren taske

Hagesmækken kan vaskes og tørretumbles

Hagesmække fra Brother Max er 100% fri for BPA og andre skadelige stoffer

Hagesmækken anbefales fra 4 mdr +

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

5060164671152

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende