Priser er inkl. moms

TG113 trådløs Bluetooth-højtaler

249,00 kr.
99,00 kr.

TG113 er en lille, let, vandtæt bærbar trådløs Bluetooth-højttaler, der er perfekt til rejser, udendørs, skateparker, cykelture såvel som små fester med venner. Lydsystemet fungerer med en bred vifte af enheder, der understøtter Bluetooth trådløs kommunikationsstandard. Det forbinder let til laptops, tablets, smartphones samt hjemmebiograf og forskellige typer multimedieafspillere.

Huset på TG113 er vandtæt. To højttalere på 5 watt sikrer effektiv hørbarhed fra en afstand på op til 10 meter. Udstyret har en indbygget USB-port, TF (microSD) -stik og AUX-stik, som yderligere udvider dets evne til at afspille lyd fra forskellige kilder. Betjeningen sker via 5 knapper. Det er let og meget intuitivt. Indbygget, fuldt opladet batteri giver op til 8 timers arbejde

Tekniske specifikationer:

Type: bærbar Bluetooth-højttaler

Husmateriale: plastik

Bluetooth-version: V4.2

Højttalerudgangseffekt: 2x5W, 4Ω

Højttalerens diameter: Ø52 mm

Frekvensrespons: 100 Hz - 20 kHz

S / N: ≥90 dB

Arbejdsafstand: 10m

Stik: USB, TF (microSD), AUX

Batterikapacitet: 1200 mAh

Opladning: USB-bus

Opladningsspænding: 5V, 500mA

Opladningstid: ~ 2 timer

Afspilningstid: ~ 3-8 timer

Mål: 16,5 x 7,5 x 7,5 cm

Vægt: 0,5 kg

Inkluderet: USB-kabel, AUX-kabel


1
+
Tilføj til kurv

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende