Priser er inkl. moms

TG116 trådløs Bluetooth-højtaler

Sort

349,00 kr.
119,00 kr.

TG116 er en lille, let, vandtæt bærbar trådløs Bluetooth-højttaler, der er perfekt til rejser, udendørs, skateparker og intime fester med venner. Lydsystemet fungerer med en bred vifte af enheder, der understøtter Bluetooth trådløs kommunikationsstandard. Det forbinder let til laptops, tablets, smartphones samt hjemmebiograf og forskellige typer multimedieafspillere.


Huset på TG116 er lavet af ABS-plast, hvilket gør den modstandsdygtig over for støv, fugt og endda let regn. To højttalere på 5 watt sikrer effektiv hørbarhed fra en afstand på op til 10 meter. Udstyret har en indbygget USB-port, TF (microSD) -stik og AUX-stik, som yderligere udvider dets evne til at afspille lyd fra forskellige kilder. Indgangene er beskyttet af et specielt gummidæksel. Betjeningen foregår via 4 knapper. Det er let og meget intuitivt. Indbygget, fuldt opladet batteri giver op til 6 timers arbejde.


Tekniske specifikationer:

Type: bærbar Bluetooth-højttaler

Husmateriale: ABS plast

Bluetooth-version: V4.2

Højttalerudgangseffekt: 2x5W, 4Ω

Højttalerens diameter: Ø52 mm

Frekvensrespons: 150 Hz - 20 kHz

S / N: ≥90 dB

Arbejdsafstand: 10m

Stik: USB, TF (microSD), AUX

Batterikapacitet: 1200 mAh

Opladning: USB-bus

USB-effekt: DC5V, 500 mA

Opladningsspænding: 5V, 500mA

Opladningstid: ~ 2 timer

Afspilningstid: ~ 3-6 timer

Mål: 18 x 8 x 8 cm

Vægt: 0,5 kg

Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende