Priser er inkl. moms

Topia Hvid SuperSoft Tæppe 80x150 cm (kanin) - bestillingsvare

449,00 kr.

Topia Hvid SuperSoft Tæppe 80x150 cm (kanin) - bestillingsvare


Det almindelige shaggy tæppe fra vores TOPIA-kollektion giver hvert værelse en ekstra dosis varme og komfort. Med sin bløde luv har kolde fødder ikke længere en chance.

Det trendy tæppe inviterer dig også til at blive hængende og slappe af. Uanset om det er i soveværelset som et sengetæppe, i læsehjørnet under lænestolen eller i stuen som en varmende dekoration - tæppet kan integreres i ethvert rum og kan takket være det ensfarvede design nemt kombineres med andre indretningsstile.

Afslapning også kvalitetsmæssigt: Tæpper fra denne kollektion er maskinvævet af 100 % polyester og er med deres bløde fornemmelse en rigtig godbid for dine fødder. Takket være deres plejevenlige egenskaber er de velegnede til næsten ethvert opholdsrum. Du kan nemt fjerne snavs med et skånsomt rengøringsmiddel og en fugtig klud, og du kan også støvsuge det med en støvsuger. Certificeret med Oeko-Tex Standard 100 test segl, de er testet for skadelige stoffer. De langluvede tæpper kan også sagtens bruges med gulvvarme.

krammefaktoren er garanteret med dette tæppe, hvorfor det også er meget efterspurgt på børneværelser.


Detaljer:

almindeligt shaggy tæppe

Maskinvævet af 100% polyester

Totalvægt på cirka 1,7 kg/m²

Pælehøjde på ca 21 mm

stor tæthed

Tekstilbagside af bomuld

med Soft Touch - meget blød fornemmelse

velegnet til gulvvarme

robust og nem at pleje

testet for skadelige stoffer med Oeko-Tex Standard 100 test segl

målet kan variere +/- 2 cm

1
+
Tilføj til kurv

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende