Priser er inkl. moms

WIE Vin køleskab Compressor 53 liter 18 flasker drikkevarekøleskab lille vinskab lille vinskab med glasdør, fuld glasdør med LED-berøringspanel, anti-UV, vinkøleskab 5-18 °C [Energiklasse G] - Udstillingsmodel

1.645,00 kr.
999,00 kr.

WIE Vin køleskab Compressor 53 liter 18 flasker drikkevarekøleskab lille vinskab lille vinskab med glasdør, fuld glasdør med LED-berøringspanel, anti-UV, vinkøleskab 5-18 °C [Energiklasse G] - Udstillingsmodel


  • Det 50-L vinkøleskab kan rumme op til 18 standardflasker. Du kan nemt skabe et miljø til modning af vin, der er egnet til langtidsopbevaring. [Tænd for strømmen mere end 24 timer efter indstilling].
  • Vinkøleskabet har en stærk varmeafledningskapacitet og er udstyret med en naturligt skånsom, fluorfri kompressor. Den kan indstille et bredt temperaturområde fra 5 til 18 °C, så den indvendige temperatur kan styres godt uanset årstiden. Det lille vinkøleskab har en berøringsfølsom LED-berøringsskærm for nem temperaturindstilling på det digitale display.
  • Ud over den vandrette placeringstilstand, hvor 18 flasker kan opbevares, understøttes også opbevaringshylder af rødvinsglas og skrå placering af flasker. Du kan kombinere dem efter dit humør og både "udstille" og "opbevare" ædle vine.
  • Integreret blå indendørs belysning skaber en stilfuld atmosfære. Enkelt kompasdesign, egnet til forskellige rum. ※Den indstillede temperatur og den faktiske temperatur i lageret kan variere afhængigt af den omgivende temperatur. ※Når temperaturen er høj, kan den indstillede temperatur overskrides. ※Om vinteren er der ingen opvarmningsfunktion. Hvis udetemperaturen er under den indstillede temperatur, falder den indvendige temperatur i drikkevarekølskabet også.
Varenummer: B0CH17NTTV biu
1
+
Tilføj til kurv

B0CH17NTTV biu LPNHL939112297

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende