Håndvævet rund viskosetæppe Jane i grøn Ø150 cm

2.235,00 kr.
1.099,00 kr.
Varenummer: DEL8RCR05-369

Håndvævet rund viskosetæppe Jane i grøn Ø150 cm


detaljer

Den håndvævede klassiker fås i utallige forskellige farver og former (rund, firkantet, løber!) og skinner subtilt alt efter lyset. Takket være den rene viskose er den super nem at pleje. Hvilken model vælger du?


Tæppet med lav luv imponerer med sin farveskiftende og uregelmæssigt strukturerede viskoseluv: viskose skinner smukt i dagslyset, har en speciel farveglans og understreger Janes melange farvekarakter.


Farve

Mørkegrøn


Bemærk venligst, at viskosetæpper fremstår lysere eller mørkere i farven afhængig af lyset og den retning, luven er placeret i.


Dimensioner

Ø 150 cm

Luvhøjde: 1 cm

 

Vores tip: Tæpper købes ofte for små, så vi anbefaler at måle pladsen til dit nye tæppe nøje.


materiale

Luv: 100% viskose

Bagside: 100% bomuld


Fremstillingsmetode

Håndvævet


Velegnet til gulvvarme

Ja


Tips

Dup mindre pletter så hurtigt som muligt med en fugtig klud. Undgå at gnide for ikke at arbejde pletten dybere ind i stoffet.


Vi anbefaler at bruge et tæppeunderlag på glatte gulve.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

4099983070304 A2-1

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende